fredag den 9. oktober 2009

Ladcykel, part II

Lige en hurtig opdatering på ladcykelmissionen. Graver stadig i emnet, og finder lidt flere afarter af ladcykler:

Johnny Loco Cargo Cruiser her er en lidt mere cruiser/laid-back christiania-agtig en af slagsen. Kan også købes i DK, og mere info, på delvis hollandsk, kan findes på firmaets hjemmeside (flash crap uden mulighed for direkte link).

Danske Velorbis har jeg aldrig hørt om, men de har en model der hedder Mobii, som ser rigtig fiks ud. Prisen på ~kr. 15000 virker også fornuftig.

En lidt spøjs en er Troikar (også her og her), "One Bike, Four Happiness", som minder lidt om trioBike i fleksibilitet.

Den er asiatisk af afstamning, engelsk er ihvertfald ikke en option på hjemmesiden. Det er nærmest en klapvogn med pedaler, men som også kan blive til en ren klapvogn, cykel eller et løbehjul! Der ser dog ikke ud til at være så meget plads i ladet, som på de skandinaviske ladcykler.

Har også fundet en officiel (ligner det) trioBike YouTube channel med demovideoer af trioBikens features. Den er jeg stadig mest tændt på lige pt.

Lægger iøvrigt mærke til flere og flere ladcykler her i Esbjerg, efterhånden som jeg har fået fokus på dem. Har ihvertfald set mindst 3 forskellige Niholaer der kører rundt i mit nærområde. Men ikke rigtig nogle af de andre typer, bortset fra en vaskeægte Christiania bike der står parkeret til udstilling hos Boldesager Cykellager.

Hvis du er interesseret i ladcykler, så prøv at søge på bakfiets på Google/YouTube, der er mange der beskæftiger sig med dem under det hollandske navn...

Blandt andet hygger de sig rigtig med deres ladcykler i Holland, her er en video af et mor race på ladcykel i Amsterdam, med indtil flere discipliner repræsenteret ;) Og lidt video fra Californien, hvor det virker til at være helt uhørt at drive sig selv frem på sådan et apparatur!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle meninger er valide, bare kom med dem...