fredag den 19. november 2010

Uopdyrket turistmarked: Skyd-familien-ferie


Det her er godt nok en fed fidus!
Sikke en masse dejlig omsætning og profit man kan skabe, bare ved at lade turisterne vade ind fra gaden og håndtere skydevåben på egen hånd. Det virker endda både lokalt og nationalt, det er noget af et scoop der her er gjort for de affolkede udkantsområder i Guds Eget Land (TM)!

Der er kun fordele:
  • Medieomtalen giver automatisk og omkostningsfri eksponering og markedsføring af lokalområdet og forlystelsen. Dette øger kendskabet til stedets fortræffeligheder og sandsynligheden for at det næste hold turister vælger netop denne flække.
  • Den lokale sherif og hans håndlangere får tilført arbejdsopgaver og ressourcer, uden at det går ud over lokalebefolkningen.
  • Samtidigt får den lokale bedemand (m/k) en betragtelig forøgning af sin potentielle kundegruppe.
  • Der omsættes yderligere flybilletter, lufthavnsskatter, tax-free indkøb, hotelovernatninger og billeje fra de pårørende som skal flyves ind fra den anden side af jorden for identificering .
  • Afhængig af de pårørendes sindsstilstand, vil der også være mulighed for at sælge dem diverse bløde ydelser; krisehjælp, psykologbistand, gruppeterapi mm.
  • Formentlig vil de pårørende, som en del af helingsprocessen, tage en tur i det lokale Disneyland (TM), når de nu alligevel er i nærheden.
  • Transportsektoren tilgodeses med en forøgelse af specialgods der skal ud af landet, og de rektangulære kister er endda rigtig effektive at stable, for bedre volumenudnyttelse af transportmateriellet.
Red turismen i udkantsområderne! Støt kravet om afskaffelse af våbenlove.
For din fremtids skyld! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle meninger er valide, bare kom med dem...