fredag den 5. marts 2010

Paint With Passion and Purpose

Wauv, faldt lige over nogle billeder, på en tilfældig last.fm brugers side, som havde en stil og et udtryk, så jeg bare måtte finde ud af hvis hånd de kom fra.

Det viste sig at være en ung (fra 1982) amerikansk performance maler der hedder David Garibaldi. Hans billeder er primært med motiver af mennesker, byer og kultur (specielt musik) og er bare fulde af dynamik, liv, spontanitet og en rigtig fed skævhed.

Han render rundt og laver nogle vilde og dynamiske forestillinger hvor han kombinerer musik og maleri, stiller sig simpelthen op på scenen og maler mens der er noget live musik der spiller rundt om ham. Han har en specifik hjemmeside til at release video fra hans sessions; http://garibalditv.com/. Her er et promotion sammendrag med ham.

Der er bare rigtig mange fede malerier på hans hjemmeside, og det ser ikke ud som om det rører ham at lægge dem på nettet i en rigtig god opløsning. Han virker også som en ret progressiv netbruger, er på twitter og  Facebook , hvor han er ret aktiv, og inddrager brugerne direkte i hans hverdag og malerier. Fedt.

Tøjshoppen Metropark skulle have nogle t-shirts med hans motiver, men jeg kan kun finde en, som han har lavet for/med Obama.

Plakater kan endda købes hos allposters.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle meninger er valide, bare kom med dem...