mandag den 13. august 2012

Slidte fødder og mors grøntsagsgryder

Vel tilbagevendt til det vestjydske efter 24, plus det løse, timers fantastiske løbe og socialiseringoplevelser med Løbeklubben på Facebook i Viborg til 24 timers løb, får man overdraget Kasper og Henrik til deres respektive familier, og tuller selv hjemad mod Tjæreborg.

Det varede dog ikke længe, inden en bekymret mor fik omdirigeret sin ældste søn til at sætte kursen mod Esbjerg N i stedet, hun skulle da lige høre hvordan det var gået med de bare løbefødder, og havde i øvrigt også lige en gang aftensmad snart klar. En herlig kærlig sjæl, min kære mor.


Beskidte og slidte fødder.



 Det første hun bød på da hun så fusserne, var dog et skønt fodbad, så i med de ømme fusser og nyde lidt varme i al ubelastethed.

Dejlig svalende med et fodbad for de ømme ender på stængerne.
Med fødderne solidt plantet i baljen, og sønnike immobiliseret, kom der lige en lind strøm af lækre grøntsagsretter ud fra køkkenet. Der var ved at være lidt vakuum i de midterste regioner, så det faldt i rigtig god jord.

Mums, ovnbagt spidskål, blomkålsgratin, tomatsalat med hvidløg (hjemmedyrkede tomater) og agurkesalat med agurker også af egen avl. Hertil en mindre omgang protein i form af en frikadelle.



Det var en herlig måde at komme til Esbjerg på, når man nu regnede med at man bare skulle hjem og knokle alle pakkenellikerne ud af bilen inden man kunne komme til at sætte sig og slappe lidt af. Tak for god moderlig omsorg, mor.

Med maven fyldt op og alt skidtet vasket ud i baljen, kom der et par fødder frem der så sådan ud. De er ømme men ikke forfærdeligt medtaget, dog lidt slid på tæer og langs kanten, antydning af vabler på venstre storetå og hæl, og et par enkelte tryksår efter sten.

Nu rene og lyserøde.
Det synes jeg er meget godt at slippe med efter 3 runder (17,1 km) barfodet, og 4 runder (22,8 km) i VFF Speed på den ret grove sti rundt om Søndersø.

I alt blev det for mig til 39,9 km i løbet, plus de afsluttende ca. 700 m i fællesskab til mål (også barfodet) på sidste runde. Alle gjorde en fantastisk indsats, mit eget 8 mandshold hold endte på en 3. plads hvilket vi er grove tilfredse med, eftersom det ikke var de sportslige præstationer der var hovedformålet.

En rigtig dejlig weekend med mange gode oplevelser, tak til alle der var med, og dem der ikke var, kan jeg kun opfordre til at fortryde og tage med næste år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle meninger er valide, bare kom med dem...